Øyvind Wold med ny versjon av "35 sykkelturer i verden beste skiterreng"

Etter utsolgt førsteopplag, er nytt for den andre utgaven at hver tur har fått en QR-kode, der man kan scanne kart-rute og høydeprofil på turen inn på telefonen. Det er også kommet flere nye turer, forbedrede kart, og en rekke nye bilder. Hver tur har eget kart, faktaboks, en kort rutebeskrivelse.

Boka tar for seg de mest attraktive sykkelturene fra Hafjell og Øyerfjellet i nord, til Sjusjøen i sør, et område med Birken-historie, over ti tusen hytter og en svært stor sykkelinteresse. Boka presenterer et bredt spekter av turer, med mål om å inspirere de fleste grupper syklister til å prøve nye turer. Her er alt fra korte og familie-vennlige grusturer, og lengre treningsrunder, og opp til mer krevende terrengturer, med betydelige innslag av herlig stisykling på snaufjellet. Mange av turene egner seg meget bra for el-sykkel.

Det er også kapitler om serveringssteder, aktuelle turmål, utstyrstips, sykkelskilting, kart, gode tur-utgangspunkter, sykkelutleie-steder, sykkelprofilers favoritt-turer, med mere.

Alt overskudd fra boksalget går til Øyer turskiløypers arbeid med å tilrettelegge for sykkel og skiløping.

FAKTABOKS

Selges:             mosetertoppenskiline.no
Pris:                  499.-
Antall sider:      132
Utgiver:            Øyer Turskiløyper
Tekst/foto:        Øyvind Wold
Kart:                 Bernt Bjørnsgård

Foto: Øyvind Wold
Foto: Øyvind Wold