Aker Brygge-Frognerseteren-Stabekk (30 km)

Kart: Lommekjent.no

http://connect.garmin.com/activity/43703899
http://www.lommekjent.no/turer/940549

Turen går opp til Rikshospitalet og videre i skogen i retning Sognsvann. Hold deg på den venstre stien i skogen. Det er noe kupert og kan bli glatt ved regnvær. Følge veien videre langs åkeren i retning vestsiden av Sognsvann. Når åkeren nærmer seg slutt, så går den en skiløype merket Vettakollen Stasjon inn til venstre. Følge denne.

Her er det noen partier man må av sykkelen og trille, men ypperlig terreng å trene litt stisykling. Ikke uoverkommelig. Tilslutt kommer man ut rett ovenfor Vettakollen stasjon.

Følg veien videre til man kommer til Frognserseterveien. Man kan fint velge å sykle denne opp til Frognerseteren. Jeg tar inn rett før skolen, Heftyebakken. Dette er parallelløpet til Korketrekkeren. Her er det til tider bratt stigning.

Man passerer Midtstuen anlegget og ender opp på Frognerseteren. Herifra følger man veien til Voksenkollen stasjon, og tar over broen og stien ned til venstre. Den ender nederst i Tryvannskleiva. I første veikryss hold til venstre og følge veien ned Wyllerløypa og helt til Bogstadcamping.

Kryss veien og ta ned til stien som går langs Lysakerelva til Grini Mølle.